Despre AutoPARTNER

BINE ATI VENIT LA AutoPARTNER

AutoPARTNER Sibiu va ajuta sa admirati Sibiul si mai ales Romania, dintr-o gama foarte larga de autoturisme, biciclete, scutere sau motociclete.

Insa prin noi, nu doar inchiriati o masina sau o motocicleta. Prin noi aveti ocazia sa admirati una dintre cele mai frumoase tari din Europa, incepand cu un oras mic, medieval, plin de istorie si cultura. Prin noi, Romania trebuie cunoscuta si admirata la pas sau cu masina, in plimbari prin sate, sau prin munti, la o cafea in Piata Mica din Sibiu sau pe strazile inguste din Sighisoara.

Prin noi este foarte simplu sa vedeti Muntii Fagaras, Balea Lac sau cele mai frumoase drumuri din Europa, Transfagaran si Transalpina. Prin noi sunteti la un pas de cetatile vechi din Transilvania, de bisericile de lemn din Maramures sau de manastirile din Bucovina.

Prin noi va veti umple de emotie prin satele traditionale, cunoscand oameni simpli si calzi, care va vor invita la masa sau la un pahar de vin, gustand din plin din mancarea naturala, pregatita in gospodarie.
Prin noi, va garantam, ca la intoarcere, veti dori sa reveniti in Sibiu si in Romania. Iar daca atunci veti avea si o lacrima de emotie in ochi, este clar ca ati cunoscut acea Romanie frumoasa, nu cea vazuta din autocar, de pe autostrada sau din resorturile all inclusive. Si pentru asa ceva aveti nevoie de AutoPARTNER.

Va dorim o calatorie placuta prin Romania si sa va umpleti sufletul de bucurii, traditii si caldura!

Drum bun!

Galerie imagini

Masina selectata nu exista in locatia aleasa. Alege o alta clasa!